Vi söker matchningskoordinator

Har du arbetat ett par år inom äldreomsorgen och vill göra skillnad på ett nytt sätt? Hos Stunder får du möjlighet att växa och utvecklas i en roll som betyder mycket för både äldre och anhöriga.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som matchningskoordinator arbetar du med företagets matchnings- och rekryteringsprocess – att hitta rätt sällskap till våra kunder och anhöriga samt överträffa deras förväntningar kring tjänsten och kundupplevelsen. I jobbet ingår administration, kommunikation och hög servicenivå. Du arbetar i företagets egenutvecklade teknikplattform som är framtagen för att underlätta arbetet och verksamheten vi bedriver.

För rätt person finns det goda möjligheter att växa med företaget.  

Din bakgrund

Du har vana av att arbeta med kundkontakter och drivs av att skapa relationer och göra skillnad. Eftersom vi är ett mindre företag behöver du vara initiativtagande och trivas med varierande arbetsuppgifter. Du tycker om att hantera kontakter via Teams, telefon och e-post samtidigt som du har en god känsla för administrativt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från äldreomsorgen och genom det en förståelse för våra kunders livssituation.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Rollen kräver inte högskoleexamen eller erfarenhet från rekrytering – vi söker dig med hjärtat på rätt ställe och viljan att växa in i rollen.

Teamet/tjänsten

Du kommer att ingå i ett team som har lång erfarenhet både från äldreomsorgen och bemanning/rekrytering. Stunder är ett avknoppat företag som ingår i en koncern (Aleva omsorg) med ca 200 anställda och verksamhet inom äldre- och handikappomsorgen. Genom innovation och värderingsstyrt arbete vill vi bygga framtidens äldreomsorg.

Arbetet sker från vårt kontor på Björnvägen 17 i Umeå. Tjänstgöringsgrad 50-100%. Urval sker löpande så sök redan idag till jobb@stunder.se (märk Matchningskoordinator).

Frida Nilsson

frida@stunder.se

070-6808782

OBS, tjänsten är nu tillsatt och vi vill tacka alla som sökt!

Om oss

Stunder arbetar för minskad ensamhet och ökad livskvalitet för äldre. Vi erbjuder en kompletterande hem- och äldreboendetjänst med fokus på social omsorg i hela Sverige. Genom att matcha äldre med särskilt utvalda personer i den äldres närområde skapar vi förutsättningar för meningsfulla relationer och öppnar dörren för vardagshjälp utan tidspress, upplevelser, fysisk aktivitet, social samvaro och mycket mer.